buna seara,am o dilema referitoare la un teren.Pe actul de vanzare cumparare scrie teren intravilan agricol,dupa care s-a facut cadastrul unde apare teren intravilan,dupa cateva zile am solicitat certificatul de urbanism in care scrie=in temeiul reglementarilor documentatiei de urbanism ,faza PUG se certifica_ teren situat intravilan,folosinta actuala-productie vegetala.destinatie curti,constructii Hmax 17m,prezentul certificat poate fi utilizat in obtinerea autorizatiei de construire.Acum urmeaza partea care nu o inteleg la solicitarea autorizatiei de constructie raspunsul a fost Nu se poate construi deoarece este teren arabil,Poate nu inteleg eu dar ce fel de teren e pana la urma ,pot sau nu sa construiesc,?
Este teren intravilan, dar este teren arabil, situatie in care este necesar sa urmati procedura de scoatere din circuitul agricol pentru a putea obtine autorizatia de construire.
Teren intravilan
Catala
Buna seara,
Speta este urmatoarea:
Pe un teren aflat in intravilanul consacrat al satului (vatra satului) este ridicata o constructie autorizata si ca ... (vezi toată discuția)