avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... nelamurire teren intravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

nelamurire teren intravilan

buna seara,am o dilema referitoare la un teren.Pe actul de vanzare cumparare scrie teren intravilan agricol,dupa care s-a facut cadastrul unde apare teren intravilan,dupa cateva zile am solicitat certificatul de urbanism in care scrie=in temeiul reglementarilor documentatiei de urbanism ,faza PUG se certifica_ teren situat intravilan,folosinta actuala-productie vegetala.destinatie curti,constructii Hmax 17m,prezentul certificat poate fi utilizat in obtinerea autorizatiei de construire.Acum urmeaza partea care nu o inteleg la solicitarea autorizatiei de constructie raspunsul a fost Nu se poate construi deoarece este teren arabil,Poate nu inteleg eu dar ce fel de teren e pana la urma ,pot sau nu sa construiesc,?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 23:34, 25 Iunie 2012
Este teren intravilan, dar este teren arabil, situatie in care este necesar sa urmati procedura de scoatere din circuitul agricol pentru a putea obtine autorizatia de construire.
multumesc pt raspuns.Mai am o intrebare ,daca terenul este in ciorogarla unde trebuie sa ma adresez pt scoatere din circuitul agricol?
La primaria din Ciorogarlade unde ve-ti primi toate lamuririle necesare construirii imobilului pe care il doriti..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan arabil nicolae m nicolae m buna seara ! am cumparat un teren intravilan arabil cu numar cadastral si inscris in cartea funciara si vreau sa construiesc pe el, se poate?ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan Catala Catala Buna seara, Speta este urmatoarea: Pe un teren aflat in intravilanul consacrat al satului (vatra satului) este ridicata o constructie autorizata si ca ... (vezi toată discuția)
Problema la primarie obtinere autorizatie construire vga vga am cumparat un teren trecut la categoria de folosinta intravilan arabil. fostii propietari au avizele de scoatere din circuitul agricol pentru suprafata totala ... (vezi toată discuția)