avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnatura electronica

buna ziua!
anul trecut la achizitia semnaturii electronice am facut inreg. 208=404 ; 4426=404 ; 6811=2808. intrebarea mea este: anul acesta la reinoirea certificatului inregistrez factura in acelasi fel? daca da , in soldul 208 raman ambele valori?
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 14:48, 20 Iunie 2012
Inregistrati factura la fel.Scoateti din evidenta valoarea existenta anterior,in luna in care expira certificatul: 2808 = 208 si astfel ramaneti,pana la amortizare,cu valoarea reanoirii certificatului,mai ale ca acesta se reanoieste anual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltare aplicatie software - inregistrari contabile piciul piciul cum pot inregistrez in conta o factura+ contract care cuprinde \\" dezvoltare aplicatie software....\\" suma e consistenta aprox. 30000 lei, dar cei care au ... (vezi toată discuția)
Inreg contabile iclaudia19 iclaudia19 buna seara, cum inregistrez achizitionarea unui calculator cu valoare de 2000lei , o licenta xp 500lei si un program de contabilitate de 3000 lei? este ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza in contabilitate un domeniu pe internet? corina61 corina61 Am achizitionat un domeniu pe internet, unde avem un site de prezentare. Cum se inregistreaza in contabilitate aceasta achizitie? Este o achizitie ... (vezi toată discuția)