Buna ziua.
Va rog sa imi indicati si mie care sunt pasii de urmat(sau legea unde se arata acest aspect) pentru a angaja pe o persoana in cadrul biroului de urbanism la o primarie in mediul rural.Mentionez ca persoana respectiva lucreaza la privat si are studiile necesare de inginer constructor si vechime 5 ani.
Multumesc frumos pentru eventualele sfaturi.
Iar daca este vorba despre un post contractual dintr-o primarie,atunci trebuie respectate reglementarile HG 286 din 23 martie 2011pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.
Buna
codrutanastasia
Sunt administrator financiar (patrimoniu) debutant S. Anul acesta am terminat facultatea si vreau sa stiu modalitatea de transformare a postului meu intr unul ... (vezi toată discuția)
Personal contractual
Sisi03
Dupa introducerea noului cod adm., pt organizarea unui conc pt personal contractual se merge tot dupa HG nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului cadru ... (vezi toată discuția)