avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare-cumparare imobil.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare-cumparare imobil.

Buna ziua,

Am o intrebare legata de vanzarea-cumpararea unui apartament.

Vanzatorul are un apartament in Bucuresti, insa el este din Craiova. Eu vreau sa cumpar acest apartament de la el prin credit Prima Casa sau Ipotecar. Intrebarea mea este daca se pot face actele necesare (precontract, contract, declaratii etc) la un notar public din Craiova.

Pun aceasta intrebare deoarece stiu ca exista niste grile notariale (pentru acest apartament este scrisa valoarea pe 2012 deoarece e mostenire), de asemenea notarul trebuie sa faca inscrierea in cartea functiara sau ceva de genu si nu stiu daca are posibilitatea din Craiova.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Nerespectare antecontract vanzare-cumparare delia123corina delia123corina Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Doresc sa achizitionez un apartament intr-o cladire noua din 2005 prin credit ipotecar. In acest sens am facut ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare imobil elle77 elle77 am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta; intentionez sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar si agentia imobiliara vrea sa facem un precontract ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare imobil oroian-rodica oroian-rodica Buna seara, As dori sa stiu care sunt documentele necesare pentru incheierea unui contract de vanzare cumparare a unui imobil, si care sunt taxele pe care le ... (vezi toată discuția)