angajatul bancii are dreptul sa dea informatii unui client despre persoana mea?
in scurt: am dat teapa pt o persoana si el a aflat domiciliul meu (sigur dp numele meu dp cont bancar,probabil a intrebat de la angajatul bancii unde stau...)
eu am virat bani de multe ori dar in banca angajatul a zis numele titularului contului,eu am confirmat si gata...
daca n a avut dreptul la ce poate sa asteapta...in caz daca depun o plangere
S-ar putea ca datele dvs sa fi fost aflate de organele de urmariore penala prin metode specifice , daca s-a formulat plangere impotriva dvs..
Este bine sa detaliati situatia cu datele personale , dar pentru infractiunea de inselaciune , probabil , veti fi cercetat si in functie de probatoriile administrate , se va lua o masura legala impotriva dvs.
Daca dati "tzeapa", trebuie sa raspundeti pentru ce ati facut. Asa cum a precizat r.gabi, poate date dvs au fost aflate de organele de urmarire penala, care isi vor face datoria fata de dvs., nu se poate ca pe net sa dai de o multime de "tzepari".
Este greu de crezut relatarea dvs , dar si mai greu este de crezut un"anumit fel" de curaj , mai ales dupa ce ati "tepuit"(exprimarea dvs).
In aceasi nota , eu cred ca ar fi bine sa "mergeti pe burta" , mai ales , in mod cert , nu exista probe cu privire la vinovatia respectivei angajate , dar mai ales , pentru ca sunteti , in cel mai evident mod , in culpa
Are dreptul?
lilicrin
Are dreptul primaria sa se intereseze la BP daca firma are datoriile achitate? Primaria a trimis catre BP un inscris in care li se cere BP-ului sa precizeze in ... (vezi toată discuția)