avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cladire abandonata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cladire abandonata

Buna seara, imi cer scuze daca am postat in categoria gresita.
Am cateva intrebari la care v-as fii foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde.Locuiesc pe o strada din Bucuresti in sectorul 5 .Pe aceasta strada este o cladire abandonata in care , de ceva timp isi fac veacul oameni ai strazi , prostituate ,si consumatori de droguri.Cladirea a functionat ca si dispensar ,pana acum cativa ani cand a fost lasata la "mila" hotilor .Suntem ingrijorati deoarece pe strada noastra au inceput sa se "plimbe" tot felul de oameni dubiosi.Masini luxoase parcate in fata cladirii, pesti , prostituate, dealeri si consumatori .In fiecare seara se aud scandaluri si certuri pe strada pana la 5 -6 dimineata.Politia daca vine ..sta de vorba cu ei si apoi pleaca.As dorii sa va intreb ce putem face o mana de oameni in aceasta situatie?..Cum putem afla in propietatea cui se afla cladirea si cum putem sa-l facem pe propietar sa ridice un gard ? Sau ce putem face in aceasta situatie?Daca este in propietatea primariei nu este obligata sa ridice un gard? Nu vrem sa locuim si sa ne crestem copiii intr-un astfel de mediu.Nu vrem sa iasa la joaca si sa vada cum anumite persoane isi injecteaza in vene ..... Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:57, 21 Iunie 2012
Verificati la Primaria de sector cine este proprietarul ... s puteti incerca si la carte funciara ... este posibil sa fi fost restituita in baza vreunei legi reparatorii. Dupa ce aflati proprietarul o sa discutati cu el sa vedeti ce se poate face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispensar veterinar chindrisliviuion chindrisliviuion Buna ziua. Sunt proprietarul unui teren, mostenit de la tatal meu, pe care pe vremea lui ceausescu, prin anii 70 s-a construit dispensarul veterinar. Langa ... (vezi toată discuția)
Construcție fara autorizație jumate pe terenul beneficiarului jumătate pe strada PixeLord PixeLord Buna ziua, Am si eu o problema care ma cam nelinisteste. Locuiesc in Mamaia Sat, Năvodari din Jud. Constanta si de aproximativ 7-8 luni Vecinul din fata ... (vezi toată discuția)
Restaurant, perete la calcan, gard comun Florym801709 Florym801709 Buna ziua, am o intrebare, am tot citit ca multa lume se confrunta cu o problema asemanatoare.... Lipit la calcan cu mine, s-a deschis un restaurant. Avem ... (vezi toată discuția)