avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Remuneratie Consiliu de Administratie conform OUG 109 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Remuneratie Consiliu de Administratie conform OUG 109 / 2011

Buna ziua ,
Am o nedumerire referitoare la art.64 din OUG 109/2011 , care stipuleaza , citez : .....remuneratia administratorilor/membrilor consiliului de supraveghere ....raman supuse legislatiei in vigoare la data constituirii consilului de administratie ....... " .
Intrebare : se intelege din acest articol ca din 2012 membrii Consiliului de Administatie revin la remuneratia avuta anterior aparitiei oug 79 / 2009 care limiteaza remuneratia la 1% din salariul directorului , pana la alegerea unui nou consiliu ?
Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Aplicarea oug 109/2011 ancabanciu ancabanciu Buna ziua. La o societate comerciala in subordinea consiliului local, care este condusa de un consiliu de administratie format din 4 membrii si un presedinte ... (vezi toată discuția)
Remuneratie dg soc.comerciala vs oug 19/2011 nicusan nicusan CF.OUG 109/2011 Art. 64. - Componenta consiliului de administratie ori, dupa caz, a consiliului de supraveghere si directoratului, precum si [b]remuneratia ... (vezi toată discuția)
Cum se stabilește salariul unui director? nini57 nini57 Bună ziua! Aș vrea să stiu cum se stabilește salariul unui director cu contract de mandat la o societate comerciala cu capital de stat, in conditiile ... (vezi toată discuția)