avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pot fi emise pretentii dupa semnarea intelegerilor?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pot fi emise pretentii dupa semnarea intelegerilor?

Poate fi contestata decizia de cesionare aprobata de adunarea actionarilor, de catre vreunul dintre actionarii cosemnatari? Dar un act de partaj facut la notar? Pot fi emise pretentii suplimentare dupa semnarea acestor acte? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 22 Iunie 2012
aonicescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: aonicescu , utilizator 22:24, 23 Iunie 2012
Nu pot fi emise pretentii ulterioare dupa tranzactie si nici dupa cesiune, in ambele cazuri ati declarat deja ca partile nu mai au nici o pretentie una fata de cealalta . Doar daca exista vreo obligatie pentru una din parti neindeplinita , ce trebuia sa fie executata la un termen ulterior atunci se poate solicita acesteia sa respecte obligatia .
Dupa semnarea actelor au pretins ca am sustras bunuri din societate dinaintea momentului semnarii eventual ca au descoperit ulterior cu toate ca nu au existat inventare, evident manevra mascheaza intentia de a emite pretentii ulterior cesionarii. Totusi nu au facut plangere la politie pentru furt pentru ca evident au inventat lipsurile Au vreo sansa? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de cesiune - brevet de inventie iandreea iandreea Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine cu un contract de cesiune a unui brevet de inventie si,daca se poate,sa-mi spuneti ce acte imi trebuie pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme credit pe firma DFlorin DFlorin Buna ziua,am un credit pe firma de 30000 ron la brd ,fara nici o garantie,care se reinoieste la fiecare an iar lunar plateam doar o dobanda la aceasta ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune parti sociale live_maz live_maz zilele trecuta, un srl pj romana cu asociati pf straine, a dorit schimbarea sediului din bucuresti si cesionarea, cu titlu gratuit a partilor sociale detinute ... (vezi toată discuția)