avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Fotografii facute pe fereastra si postate pe Internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Fotografii facute pe fereastra si postate pe Internet

Bună ziua.

Un vecin mi-a facut poze pe geam fără acordul meu și m-a prins în ipostaze indecente. Apoi le-a postat pe internet și le-a trimis și cunoscuților săi.
Sunt majoră, dar îmi este frică să-l înfrunt.

Cum as putea sa ma apar in justitie?
Cel mai recent răspuns: ContSters220737 , utilizator 20:19, 22 Iunie 2012
Faceti o plangere la politie impotriva vecinului si declarati in scris cele intamplate solicitand sa fie tras la raspundere . Luati nr. de inregistrare
Va e frica sa-l infruntati?Singura pe lume,chiar nu aveti pe nimeni sa va ajute?Urmati pasii indicati de d.avocat cazacuioana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma pot apara Dedex3 Dedex3 Am fost sunata de la politie si mi s-a spus ca exista o plângere impotriva mea din cauza ca am denigrat imaginea unei persoane. Eu eram prietena cu o fata si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , acum 2 aproape 3 luni am cunoscut pe internet o femeie ... Gabi miron Gabi miron Buna ziua , acum 2 aproape 3 luni am cunoscut pe internet o femeie in varsta de 21 de ani . Aceasta era casatorita si avea si copil insa mi a spus dupa ceva ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor urgent - santaj minora cu poze intime GabrielaTiboldi GabrielaTiboldi Cineva îmi tot trimite mesaje pe Whatsapp în care îmi spune că are poze cu mine dezbrăcată sau în ipostaze indecente si ma amenință că o să le ... (vezi toată discuția)