Am cuparat la o licitatie organizata de finante un teren care e tocmai in curtea scolii. Un om a murit fara mostenitori si a luat statul terenul pe care ulterior mi la vandut mie. Vreau sa schimb terenul acela cu alt teren agricol al primariei. Primaria sau scoala tocmai au construit un teren de sport si vestiare pe acel teren in urma cu doi ani ( nu prea inteleg eu cum de au primit autorizatie de constructie). Cum pot obtine maximum din acest schimb?
Trebuie sa se stie ce fel de licitatie s-a facut si ce pasi s-au facut catre dvs. dupa cumpararea terenului.
S-a facut documentatia si s-a intabulat pe numele dumneavoastra terenul, sau nu ati mai intreprins nimic? Daca e asa , atunci nu mai va puteti intreba cum s-a eliberat autorizatia de construire teren de sport si vestiare.
Aţi scris că Primăria a construit acum 2 ani vestiare şi teren de sport iar mai apoi aţi arătat că aţi cumpărat la licitaţie acest teren , acum 2 zile. Când s-a făcut licitaţia, s-a arătat concret , ce s-a pus la licitaţie- şi construcţiile respective de pe teren sau numai terenul?Dacă nu s-au pus şi acestea înseamnă că vor avea un drept de superficie constructorii/(primăria sau , mai puţin şcoala-care nu cred să aibă bani de investit)şi veţi fi obligat să le daţi drum de servitute pentru construcţiile de pe teren. Întabularea se va face exact pe ceeace aţi licitat.
Intabulare casa
Anca Bunea
Buna ziua,
As dori sa stiu daca se poate intabula o casa la rosu pe un proprietar si amenajarile interioare (casa finalizata ) pe 2 proprietari
Multumesc (vezi toată discuția)