avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa-mi cunosc tatal!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa-mi cunosc tatal!

Buna ziua! Vreau sa stiu cum pot sa dau de un om pe care nu l-am vazut, nu stiu nimic de el de 17 ani. Acest om este tatal meu si as vrea sa il cunosc, sa il gasesc. Nu am date despre el, nu stiu absolut nimic in legatura cu viata lui. Nu mi-a platit pensia alimentara niciodata, dar pentru mine asta mai putin conteaza. Vreau doar sa il gasesc, sa dau ochii cu el, insa nu stiu cum o pot face si de aceea apelez aici. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:47, 25 Iunie 2012
Aveti Codul numeric personal la tatalui?
In baza de date de la Evidentele persoanei puteti afla date despre el, daca mai traieste, adresa, date copii, sotie, etc.... Este foarte simplu in cazul in care va figureaza ca parinte pe certificatul de nastere, traieste si inca se mai afla in tara.
Codul numeric, sincr nu stiu ce sa va spun. Eu nu am nici macar un act al tatalui meu, dar se poate ca pe certificatul meu de nastere sa gasesc codul numeric personal?
M-am uitat peste certificatul de nastere si nu este scris CNP tatalui. Nu il am avand in vedere lipsa oricarui act al tatalui
Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2012
gi-jane2, moderator
Daca in certificatul dvs de nastere este trecut el ca tata, inseamna ca o sa apara si in bazele de date de la Evidenta. Este foarte simplu ca dupa datele dvs sa se faca legatura cu membrii familiei dvs.
Am inteles, multumesc mult si unde este Evidenta Populatiei daca stiti cumva ? :)

Alte discuții în legătură

Schimbare certificat naºtere ºi cnp roxcostea roxcostea Bună ziua, am şi eu o problemă. Fiul meu s-a născut în urmă cu aproximativ 8 luni. La naştere, doctorul l-a declarat fată din cauza unei malformaţii ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla date despre tata? maria dinca maria dinca Vreau sa stiu si eu cum pot afla date despre tatal meu de unde este,daca a mai avut copii,daca mai traieste... Exista vreo modalitate oficiala prin care pot ... (vezi toată discuția)
Schimbare cnp otonel otonel Salutare la toata lumea Am si eu o problema ,nu stiu cum de s-a nimerit sa mi se intample mie ca am inteles ca sunt catva in tara la fel ca mine Problema ... (vezi toată discuția)