avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cuantunul indemnizatiei pt. copii 2-7 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cuantunul indemnizatiei pt. copii 2-7 ani

Va rog sa-mi spuneti si mie cat e indemnizatia pt. crestere copil 4 ani, daca parintele are certificat de handicap gr.II (accentuat) din 25.06.2012

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie dupa 7 ani ai copilului emi13 emi13 Buna ziua, Daca o mama care are un copil cu certificat de handicap grad accentuat, valabil pana la implinirea varstei de 8 ani si 1 luna a copilului, doreste ... (vezi toată discuția)
Legea 448 + indemnizatie crestere de 600 sau 85% mirela 20 mirela 20 buna ziua am 2 gemeni de 2ani si o luna . mar interesa daca iau indemnizatie pe legea 448 pot lua si indemnizatia de 600 sau 85%? mentionez ca ambii copii au ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap concediu crestere copil negru daniel negru daniel buna seara am si eu o intrebare , persoana cu handicap naste un copil sanatos dupa concediul de 2 ani, mai are drept la concediu sau indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)