avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 112 transa II plati
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 112 transa II plati

Sunt beneficiar pe masura 112 . Am realizat planul de afaceri propus in proportie de 75% , mai am de cumparat o suprafata de teren pentru a-l indeplinii 100% . In cadrul planului de afaceri se prevedea ca terenul sa fie cumparat din terenul arendat care face obiectul fermei la infiintare . In momentul de fata se spune de catre expertii de la plati ca nu va fi eligibil la plata din acest punct de vedere . Cand am depus proiectul , acesta a fost declarat eligibil, nu s-a pus aceasta problema . De ce se schimba regulile in timpul jocului ? Ce se poate face in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:56, 26 Iunie 2012
Solicitati lamuriri la OJDRP sau la AMPNDR in scris.
Sunt singurii care va pot lamuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112. instalarea tinerilor fermieri catalin_maris catalin_maris Salutare la toata lumea. Am si eu cateva nelamuriri cu privire la Masura 112. -instalarea tinerilor fermieri- si sper sa gasesc unele lamuriri. Am ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Masura 112 bdany bdany Buna ziua, Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie privind eligibiliatea pentru masura 112. Acum cateva luni am cumparat cu ... (vezi toată discuția)