avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Plata membrilor din comisiile electorale de la alegeri
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Plata membrilor din comisiile electorale de la alegeri

Buna ziua!!Am facut parte pe data de 10 iunie dintr-o comisie la alegeri...si voiam sa aflu unde pot sa verific daca s-au dat banii de la guvern pentru fiecare persoana din comisie, pentru ca nu am primit nimic pana in ziua de azi, desi in alte comune banii s-au dat de mult....cei de la primarie ne tot duc cu vorba.....mentionez ca nimeni nu a primit banii din comuna, indiferent de partid....
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: MacsimMihai , utilizator 22:35, 5 Iulie 2012
Am revenit....ne-au dat azi banii de la primarie....curios e ca in toata tara s-a dat o anumita suma de bani, iar la mine in comuna cu 50 lei mai putin...curios....pur si simplu curios!!!!
Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2012
MacsimMihai, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegeri neanuntate akadea akadea se da urmatoarea situatie se planifica o adunare generala ( e inceput de an) ordinara, cu o ordine de zi pt ziua X. in ziua X, fostul administrator (unul din ... (vezi toată discuția)
Functionare consiliul local Gheorghe Giura Gheorghe Giura Sunt presedintele Consiliului Local dintr-o comuna. Dupa depunerea candidaturilor in luna aprilie, 7 din cei 11 consilieri s-au inscris pe listele altor ... (vezi toată discuția)
Romanii, calcati in picioare de o institutie politica ContSters258804 ContSters258804 Dragi romani,va anunt ca suntem in razboi.Nu este unul cu implicatii militare dar cu toate acestea in tabara noastra se aduna victime pe zi ce trece;victime ... (vezi toată discuția)