avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic

Imi poate spune cineva daca in baza unui contract de munca pe o perioada determinata de 3 luni -2 ore, ma pot inscrie in corpul consilierilor juridici
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Traian Danceanu , Consilier juridic 21:49, 2 Iulie 2012
Da, in cazul in care sunteti angajat ca si consilier juridic, indiferent daca contractul e pe perioada determinata/nedeterminata/full time/part time, va puteti inscrie in Colegiul Consilierilor Juridici.

Actele necesare pentru a va inscrie in aceasta asociatie profesionala, pe langa dovada achitarii unei taxe, sunt:

cerere tip de inscriere
 copie B.I. sau C.I.
 copie certificat de nastere
 copie acte stare civila
 declaratie pe proprie raspundere (notariala) ca indeplineste conditiile prevazute de Legea 514/2003 pentru dobandirea si exercitarea profesiei de consilier juridic
 diploma de studii legalizata
 copie Carte de Munca / adeverinta vizata de ITM
 cazier juridic
 adeverinta medicala (de la medicul de familie)
 2 poze tip buletin
 dosar plic
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2012
zerognost, utilizator
andra_lex13 a scris:

... corpul consilierilor juridici ...

V-as fi recunoscator daca mi-ati explca ce intelegeti dumneavoastra prin "corpul consilierilor juridici" si ce asteptari aveti de la acest corp?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere uniunea consilierilor juridici andreeadanielaC andreeadanielaC Buna ziua, Am terminat Facultatea de Drept si as dori sa ma inscriu in Uniunea Consilierilor Juridici. 1. Pentru inscriere este obligatorie adeverinta de la ... (vezi toată discuția)
Rog informatie urgenta:( pentru un consilier juridic kakadu kakadu sunt absolvent cu diploma de licenta la drept, si sunt cursant la masterat la stiinte penale si criminalistica, as vrea ca sa ma inscriu la uniunea colegiilor ... (vezi toată discuția)
Inscriere colegiul consilierilor juridici mtvu mtvu am terminat facultatea de drept si as vrea sa ma inscriu si eu la colegiul consilierilor juridici. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste informatii cum ... (vezi toată discuția)