avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... aviz colectarea deseuri feroase si neferoase
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

aviz colectarea deseuri feroase si neferoase

Buna seara
O societate comerciala solicita aviz de la Primar pentru colectarea fierului vechi de la persoane fizice in mediul rural,motivand ca ii este necesar pentru obtinerea autorizatiei de la Mediu.Primarul in ce baza emite avizul?OG 61 STIU CA ESTE ABROGATA.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inchidere societate colectare fier vechi bogdan76ers bogdan76ers cum poate primaria sa inchida o societate care colecteaza fier vechi ce functioneaza fara avizul acesteia, daca aceasta detine autorizatie de mediu valabila. ... (vezi toată discuția)
Centru de colectare deseuri feroase si neferoase fmstanciu fmstanciu Buna seara! Va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot afla ce trebuie sa fac pt infiintarea si buna functionare (fara amenzi in cazul controalelor) a unui centru ... (vezi toată discuția)
Cum se infiinteaza srl? diana_creatza19 diana_creatza19 Buna. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti si mie cum se infiinteaza un srl pentru colectare fier vechi. Ce autorizatii, ce acte si cam cat costa daca ... (vezi toată discuția)