avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Comision de urmarire
Discuție deschisă în Executare silită

Comision de urmarire

Buna seara. Am doua credite la o banca. Unul cu ipoteca altul de nevoi personale. Acum o saptamana m-a contactat executorul , m-am deplasat la el si am facut cerere de reesalonare a creditelor pe o perioada mai scurta. Problema pe care o am este urmatoarea: uitandu-ma pe desfasuratorul de credit in lei acela fiind cu problema caci acolo am restante ( nu la cel ipotecar) am observat pe o rubrica "comision de urmarire" care de cand am inceput sa platesc pe fiecare luna desi rata era de 140 ron dobanda de 240 acel comision era si el de 100 ron. Am platit pana acum 5000 de lei numai acest comision aproape cat creditul.Din credit am platit 7000 de lei. Maine ma duc la executor sa vedem ce rate am iar de la banca ma gandesc ca normal ar fi sa semnez un alt acord si sa primesc un alt desfasurator, daca apare acest comision din nou il pot contesta? pentru cel platit deja am inteles ca ma pot adresa in instanta ...nici macar nu stiu ce reprezinta acest comision ... Multumesc.

Alte discuții în legătură

"urmatorul pas"...cu banca ! cosovi cosovi buna seara si La multi ani ! in ianuarie 2008 ne-am cumparat un apartament prin credit imobiliar pe o perioada de 30 ani cu ipoteca pe apartamentul cumparat . ... (vezi toată discuția)
Poprire cont sfr sfr As dori o informatie despre cum se procedeaza in urmatoarea situatie: sunt codebitor la un credit pentru nevoi personale contractat de sotia mea. La randul meu ... (vezi toată discuția)
2 credite la aceeasi banca Vladimir1_83 Vladimir1_83 Buna ziua. La aceeasi banca am 2 credite. Primul este un credit ipotecar, al doilea este de nevoi personale. In curand am devenit somer. Prioritar este ... (vezi toată discuția)