avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA NONTRANSFER
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

NONTRANSFER

Am primit in 2010 de la partenerul din UE, cu proforma, masini de cusut, pe care sa le folosim ptr. producerea pernelor , pe care le livram lui. Se implinesc 24 de luni de la primire. Conform CF. art.128 h, ar trb. sa consider in cea de a 25 luna de la primirea masinilor, ca respectiva op. nu mai indeplineste cond. unui nontransfer si sa ma autofacturez, in cazul in care partenerul nu imi face factura?

Alte discuții în legătură

Factura de avans integral livrare autoturism . majorare tva iordantonio iordantonio La 20.03.2010 am comandat ca pers. fizica unui dealer auto, un autoturism pe care l-am[u] achitat integral[/u] tot atunci primind factura si bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Caz facturare tva ue Cik22 Cik22 Societate (SRL) din Romania, platitoare TVA (neinscrisa in ROI), comercializeaza diverse produse cu amanuntul. Ocazional, o societate comerciala din UE ... (vezi toată discuția)
Shoping internet d.flory d.flory Validitate confirmare comanda internet... Am facut astazi o comanda catre un anumit site de comert electronic,am facut comanda ,m-am inregistrat conform ... (vezi toată discuția)