avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... shoping internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

shoping internet

Validitate confirmare comanda internet...
Am facut astazi o comanda catre un anumit site de comert electronic,am facut comanda ,m-am inregistrat conform politicii site-ului,am urmat toti pasii,am receptionat pe mail factura proforma cu toate datele(date personale,produs pret......etc),si astept sa fiu contactat.Acum vine partea pt.care va solicit sprijinul: am cumparat (prin sistem de plata ramburs) un laptop si factura emisa de catre furnizor este de 300ron!!!!!!!!!!!!!!!Legea 265/2002 este aplicabila in acest caz?Se poate eluda furnizorul de la trimiterea comenzii ,chiar daca produsul este pe stoc...etc?Din cate cunosc cei de la emag,au avut o speta similara,rezolvata prin onorarea tuturor comenzilor.Multumesc anticipat pt ajutor.
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
d.flory, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 16:01, 9 Decembrie 2010
ce doriti sa aflati?
speta de mai sus,multumesc pt ajutor!
factura ati platit-o ? pe aceasta scrie seria, modelul ce il aveti de primit?
v-au anuntat deja ca e o greseala?
Facutra nu am platit-o,am optat pt plata in sistem ramburs,pe proforma este specificat absolut tot(date personale,model ,configuratie...etc).Art.9 legea 365/2002 este valabil in acest caz?
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
d.flory, utilizator
deocamata nu m-am contactat sub nici o forma ,doar mi-au transmis factura proforma.

Alte discuții în legătură

Control anpc in derulare pentru nerespectare factura proforma generata automat de sistem mail4me mail4me Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la un control OPC facut pe baza unei reclamatii ca am refuzat livrarea unor produse la pretul din factura ... (vezi toată discuția)
Magazin on-line refuza livrarea produsului yoshy262 yoshy262 Buna ziua. As dori un sfat din partea cuiva avizat. Am sa incerc sa fiu cat se poate de scurt. 1 - S-a plasat o comanda on-line la un magazin. 2 - S-a ... (vezi toată discuția)
Magazin online incearca inselarea clientilor? marioshik marioshik in data de 3.12.2010 am comandat pe un site care gazduia un magazin online un produs care avea pretul stabilit la 5 la suta din valoarea lui,mentionez ca si ... (vezi toată discuția)