avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CODUL MUNCI--DREPTUL LA MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CODUL MUNCI--DREPTUL LA MUNCA

Buna ziua! Sotia mea sufera de hepatita cronica B si ar vrea sa urmeze scoala de asistenti medicali.Pana aici totul ok. Este vreun impediment boala de care sufera in profesarea meseriei de asistenta medicala avand in vedere suferinta. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie pe caz de boala florinnedeianu florinnedeianu Am 46 de ani si 24 de ani vechime. Mi s-a descoperit virusul hepatic tip B si am facut si punctie hepatica . Diagnostic principal este hepatita virala cronica ... (vezi toată discuția)
codul muncii emilia25 emilia25 buna ziua, as vrea sa stiu daca scoala de asistent medical este luata in calcul la vechime, avand in vedere ca profesez aceasta meserie. va multumesc (vezi toată discuția)
Deducere impozit emilik emilik Buna ziua! Mama mea a fost diagnosticata cu hepatita virus C. Inca munceste si as vrea sa stiu daca ar putea fi scutita de plata impozitului pe salariu in baza ... (vezi toată discuția)