avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

buna ziua,
as vrea sa stiu daca scoala de asistent medical este luata in calcul la vechime, avand in vedere ca profesez aceasta meserie.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 28 Iulie 2011
Scoala respectiva nu este considerata ca si vechime in munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie după încetare concediu pt creșterea copilului Larissa Vasiloni Larissa Vasiloni Bună ziua, in 12.12.2018 se termina concediul pentru creșterea copilului. Profesia asistenta medicala la medic de familie. Vreau sa demisionez, deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Codul munci--dreptul la munca sergiulidia1 sergiulidia1 Buna ziua! Sotia mea sufera de hepatita cronica B si ar vrea sa urmeze scoala de asistenti medicali.Pana aici totul ok. Este vreun impediment boala de care ... (vezi toată discuția)
Se considera continuitate in activitatea profesionala perioada pt.ingrijire copil ContSters442980 ContSters442980 Va rog sa-Mi spuneti in perioada de ingrijire copil comform art.2 comform ordonantei de urgenta a guvernului 144/2008 de ce nu se ia in considerare ca si ... (vezi toată discuția)