avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Restituire concediu medical platit de firma
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Restituire concediu medical platit de firma

Pana la 1 iulie 2012, cererea de restituire a concediului medical platit de societate se depunea la Casa de Asigurari de sanatate. Avand in vedere ca de la aceasta data Anaf va prelua de la Casele de pensii si Casele de sanatate administrarea asigurarilor sociale, unde vom depune cererea de restituire?
Cel mai recent răspuns: boerica , utilizator 21:29, 11 Iulie 2012
Tot la Casa de Sanatate. Incepand cu 01.07.2012, ANAF preia de la Casele de pensii si Casele de sanatate administrarea asigurarilor sociale, datorate de catre persoanele fizice ce indeplinesc in mod individual obligatia platii si declararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii contract civil natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua ....sunt administrator la o asociatie de proprietari cu contract civil 1,5 ora /zi , si nu stiu ce contributii trebuie sa platesc de la 01.07.2012 ... (vezi toată discuția)
Contributie pensii narcis.moraru narcis.moraru Sunt PFA dar si angajat cu contract de munca de 2 ore/zi. Sunt obligat sa platesc contributia la pensii pentru venitul cumulat sau pot alege sa o achit ... (vezi toată discuția)
Pensia de stat(cas)-pentru pfa mai este obligatorie? eugenia1 eugenia1 pina acum am platit pensia de stat(cas) pt ca am fost obligata, la inceput nu era valoare mare,dar acum cei 232 lei pe luna mi se par multi pt ca nu prea mai ... (vezi toată discuția)