buna ziua tuturor
am avut parte de o experienta foarte neplacute in urma cu ceva timp.
in jurul orelor 6 dimineata am auzit bubuituri in usa,am sarit ca ars crezand ca a luat ceva foc in blocX-( am deschis imediat ....cred ca in cateva secunde caci eu dorm in sufragerie aproape de usa de intrare in casa, m-am trezit aruncat pe burta la podea cu 3 mascati peste mine care urlau ....politiaaaaa :O ,m-au incatusat ,dup[a care s-au repezit in restul casei inarmati fiind cu pusti, mi s-au parut mie de asalt caci erau f.mari ,au intrat peste sotie in dormitor care dormea dezbrcata si i-au bagat lanternele in ochi tipand pe sa ste burta nemiscata ,(asta am aflat ulterior de la ea)in acest timp eu stateam intins pe jos incatusat si amenintat cu arma de unul dintre cei trei mascati.
In acest timp (doi erau in camera peste sotie cu pustile si lanternele, sa deschis usa din celalalt dormitor care este in dreptul holului de la intrare, si a iesit baietelul meu in varsta de 10 ani sa vada ce se intampla.......mascatul care era deasupra mea a indreptat pusca spre spre copil speriat find sa nu fie atacat #-o de cineva....toate astea intamplandu-se intr-un interval foarte scurt de timp.dupa ce s-au dumirit ei ca nu sunt amenintati de nimeni in casa ( eu nelocuind intr-o zona rau famata ,ci chiar langa ICCJ, intr-un bloc de pensionari) mi-au adus la cunostinta ca au mandat de perchezitie pentru locuinta si daca eu sunt cel in cauza.
ma intrebat unde este laptopul dell pe care l-am cumparat cu 2 zile in urma!!!!!!! :O si ca sa colaborez cu ei daca vreau sa fie totul bine, ca ei au probe clare ca eu sunt implicat in furtul din niste locuinte din Dambovita (ei fiind din judetul respectiv)si o sa le gaseasca .In fine le-am spus ca au gresit informatii daca ei spun astea si sa isi faca treaba .
s-au apucat sa cotrobaie prin casa ,in acest timp eu FIIND TINUT CU CATUSE LA MAINI in fata copilului meu ,a sotiei si a lui soacrei mele care locuieste la mine.dupa aproximativ 20 minute i-am vazut ca au inceput sa fie dezamagiti ca nu gaseau ceea ce cautau ,si de abia atunci la insistentele mele mi-au dat jos catusele.In tot acest timp cei trei mascati au stat langa mine sub amenintarea armelor .in fine ca sa nu o lungesc prea mult , mi-au luat telefoanele ,2 laptopuri si colectia mea de ceasuri. m-au dus cu girofarurile de acasa pana in jud Dambovita unde am dat o decalratie timp de 10 minute de unde am cumparat acele lucruri,si mi-au spus ca un telefon marca samsung Galaxy care era la mine este furat de la ei din comuna si ca de asta au venit la mine....crezand ca sunt in legatura cu cei din dosarul lor si ca de fapt ei au avut informatii despre mine (gresite a dat sa se inteleaga, dar nu a spus-o). Le-am spus ca dealtfel si in declaratie ca acel telefon l-am cumparat din targul Vitan cu 2 saptamani in urma si ca nu mi sa parut normal ca pentru un telefon ,chiar furat fiind sa vina la mine in casa cu mascatii si sa imi sperie familia sa fim amenintati cu armele si umilit in fata lor tinut fiind cu catuse.
Va mentionez ca nu am cazier nici eu nici sotia si nici soacra,ca lucrurile mi-au fost inapoiate ,.mai putin acel telefon ,si ca mi se pare umilitor felul cum s-au comportat acei mascati,mi se pare total nedrept ca un judecator ca acela care a dat mandatul ,in loc sa se comporte ca un judecator ,sa comportat ca un procuror( a eliberat mandatul fara probe ,numai pe vorbe sau cine stie cum) iar fiul meu si sotia mea sunt acum traumatizati se trezesc in fiecare zi la ora 6 dimineta de frica acelor mascati.
ce masuri pot lua impotriva acestor personaje,si ce pot face chiar si impotriva acelei judecatoare din Dambovita care a dat mandatul de perchezitie fara sa fi vazut dovezi care sa ma incrimineze,si pentru ca lucruri de genul asta sa nu se mai intample nimanui???
In dosarul lor eu nu am nici o calitate daca asta conteaza in vre-un fel.