avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de comodat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de comodat

detin un salon de infrumusetare la care vreau sa inchiriez un scaun pentru a exercita activitatea de coafura prin contract de comodat cu o persoana fizica autorizata si vreau sa stiu daca este cea mai buna procedura , iar in cazul unui control din partea institutiilor cine raspunde.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 13:39, 29 Iunie 2012
Nu este nimic in neregula, in cazul unui control in care ar fi verificata calitatea scaunului ati fi dvs trasa la raspunderea, iar dvs ati avea actiune in regres in cazul unui dol din partea propietarului scaunului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa salon de infrumusetare - cosmeticiana trebuie sa infiinteze p.f.a. cu sediul la domiciliu sau la salon? MaxineA MaxineA Buna ziua. Am amenajat apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru coafura, una pentru manichiura si una pentru cosmetica. Eu voi lucra ... (vezi toată discuția)
Pfa activitate frizerie ammy11 ammy11 Vreau sa ma angajez intr.un salon si sa inchiriez scaun....de ce firma am nevoie sa imi deschid? multumesc! (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu salon de infrumusetare - conditii, autorizatii florinauefa florinauefa Doresc detalii despre modalitatea de a inchiria cu contract de inchiriere,de comodat, sau alta forma legala, spatiul amenajat salon de infrumusetare, ... (vezi toată discuția)