avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Hartuire telefonica numar privat, ce este de facut?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Hartuire telefonica numar privat, ce este de facut?

Ce trebuie facut, cand se primesc telefoane de hartuire, suna si nu vorbeste.
Initial a cerut cu cineva inexistent la acel numar, i s-a raspuns "gresala" si, de atunci insista zilnic, incat posesorul abonamentului se gandeste serios la schimbarea numarului pentru ca nu are cunostinta de vreo "problema".
Multumesc, anticipat, celor ce vor raspunde.
Cel mai recent răspuns: ContSters214874 , utilizator 14:14, 1 Iulie 2012
Titularul numarului poate sesiza atat politia cat operatorul de telefonie mobila,care detin parghiile legale pentru a afla persoana
Titularul numarului are posibilitatea sa opereze setarile necesare in aparatul telefonic,astfel incat,pentru o perioada sa fie sistate receptia de apeluri de la abonati cu numar privat .
Sunt multe discutii pe forum pe subiectul acesta, cautand sa vad care ar fi mai relevanta am dat peste un sfat care mi-a placut si care, atata timp cate este destul de complicat sa obtii rezolvare prin plangerea la politie, merita aplicat:

Va propun, ca doamna respectiva sa-si cumara un fluier (asa cum au politistii rutieri), si la urmatorul apel sa fluiere tare in microfon. O astfel de actiune poate fi extrem de dureroasa pentru cel care apeleaza.

Nu eu am inventat acest sfat, am auzit intr-o emisiune specializata la un post german de televiziune.

www.avocatnet.ro/content/for...

Aici este link cu unele din discutiile gasite prin Cautare in forum:
www.avocatnet.ro/content/for...
@Ares_3 Multumesc!
Omul e in prgul depresiei, chiar nu are chef de glume...
Singura solutie este sa mearga la Politie si sa ceara sprijinul in rezolvarea acestei probleme .. este de durata dar se poate rezolva cu sprijinul institutiilor abilitate ..
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Sa aveti o duminca frumoasa!
:luck:

Alte discuții în legătură

Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin telefon! ContSters102770 ContSters102770 Buna ziua! Imi cer scuze ca am gresit titlul ma refeream la [b]"Hartuire prin telefon" [/b]Imi cer scuze daca am gresit forumul! Am o problema si nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice cu nr ascuns (www) spulberalexandru spulberalexandru cum pot sa vad ce numar de telefon ma sunat daca e cu numar privat? tot ma suna cineva cu numar privat si nu stiu cine e.X-(#-o:(:hammer: (vezi toată discuția)