Ce trebuie facut, cand se primesc telefoane de hartuire, suna si nu vorbeste.
Initial a cerut cu cineva inexistent la acel numar, i s-a raspuns "gresala" si, de atunci insista zilnic, incat posesorul abonamentului se gandeste serios la schimbarea numarului pentru ca nu are cunostinta de vreo "problema".
Multumesc, anticipat, celor ce vor raspunde.
Dar nu e gluma, n-as vrea sa fiu in locul celui care ''primeste'' in ureche asa ceva.
Cred ca putini am scapat de asemenea apeluri, cand am patit asta i-am spus persoanei care suna ca mi-am pus telefonul sub urmarire si o sa ne vedem in cateva zile la politie (sigur ca am inventat). Asa am scapat, dar daca as fi stiu de sfatul acesta as fi facut-o fara nicio retinere.
Imi pare rau daca s-a inteles ca n-as fi luat in serios problema omului.
Manuela, sunt convisa ca intentiile sunt bune, omul se afla aici, langa mine - nu stie ce sa faca. Isi face cruce si se inteba cu ce a gresit...
Sper sa poata trece, cu ajutorul meu si al vostru peste acest incident.
Nu e dumnealui de vina pentru ca unii au probleme cu capul si se ocupa cu asa ceva.
Sfatul lui freeelis este cel care trebuie urmat, o plangere la politie. Iar la primul apel pe care il primeste, sa-l anunte ca a depus plangere si ca in curand se vor cunoaste.
Poate are norocul meu si il sperie.
Multumesc mult Manu, s-a mai remontat. Asteapta urmatorul apel sa sune la provider si la politie. M-a rugat sa va multumesc!
Sa aveti o duminica frumoasa! :luck:
Mihaela Popa
Apel cu numar ascuns
ramada
De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)