avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minor

buna ziua ,va rog frumos sa ma ajutati sunt casatorita de 3 ani cu un cetatean de o alta nationalitate avem impreuna un copil in varsta de 2 ani.casatoria noastra s-a realizat in afara tarii adica mai exact in cipru .in ultimul timp casatoria noastra pare ca nu o sa mai dureze mult .intrebarea mea este cum trebuie sa procedez acum cu actele de divort ?custodia copilului cine o va obtine?mentionez ca toate actele au fost transcrise si in limba romana atat ale noastre cat si ale baietelului.
cu tot respectul ,vali

Alte discuții în legătură

Custodia copilului obtinuta pe teritoriul altei tari... Mihaela Lapau Mihaela Lapau Buna ziua, ma adresez Dv. pentru ca nu mai stiu , cum sa procedez; Cazul meu pe scurt : sant cetatean Roman, fostul sot si copilul (minor are varsta de 7ani), ... (vezi toată discuția)
Divort cetatean roman si cetatean strain in strainatate ian_ian14 ian_ian14 Buna ziua, Am fost casatorita cu un cetatean de origine pakistaneza, casatoria avand loc in Cipru, unde am locuit si am lucrat amandoi. El a plecat cu toate ... (vezi toată discuția)
Divrot grecia marianabotez marianabotez Buna seara tuturor! Sunt casatorita 5 ani cu un cetatean grec, casatoria a avut loc in Grecia, din pacate [b]nu am declarat casatoria in ... (vezi toată discuția)