avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale aviz pompieri si mediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

aviz pompieri si mediu

Buna ziua , mi-am deschis un SRL si ca activate o sa am vanzare de vopsea auto, lacuri , etc ( materiale inflamabile) si pe langa aceasta o sa fac si mixare de vopsea ( deci o sa deschid cutiile de vopsea )
Am luat autorizatie de functionare de la primarie , dar imi mai trebuie si de la pomieri si mediu
va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intentionez sa deschid o vulcanizare auto, terenul ... cartala cartala Buna ziua, Intentionez sa deschid o vulcanizare auto, terenul pe care il detin este inconjurat de case, cu mentionea ca hala este amplasata fata de toate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la bloc, unde spatiul destinat uscatoriei ... Tanpartenie@yahoo.com Tanpartenie@yahoo.com Buna ziua, Locuiesc la bloc, unde spatiul destinat uscatoriei a fost inchiriat unui proprietar care il foloseste ca vopsitorie cu specific auto. Se vopsesc ... (vezi toată discuția)
Intrebare activitate control service auto neautorizat la onrc smara_1009 smara_1009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea intrebare: Ce autoritate sau instituție publica are atributiuni de constatare, control și ... (vezi toată discuția)