avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sã îmi plãtesc singur contribuþiile ca sã ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sã îmi plãtesc singur contribuþiile ca sã îmi meargã vechimea?

Bună ziua,

Vreau să ştiu dacă mi s-a încetat CIM şi nu mai am activitate, dar în acelaşi timp vreau să nu am întrerupere şi să îmi meargă mai departe, plătind contribuţiile la stat.
Pentru acest lucru cum trebuie să procedez?
Dacă am salariul minim pe economie la valoare de 700 lei, cât trebuie să plătesc către stat?

Vă mulţumesc,
Marta
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 12:52, 12 Ianuarie 2013
Buna ziua si LA MULTI ANI!
Am un SRL al carui asociat unic vrea sa intre in sistem.
Contractul il va face cu CASA DE PESNII si cea de SANATATE, urmand a preda decl.600 la ANAF?!
Societatea este pe pierdere, dar administratoarea ar vrea sa se asigure in sistem.
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Herra_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma pot asigura la pensie si sanatate? gabitza1980 gabitza1980 Buna seara.Am si eu urmatoarea intrebare: pentru a beneficia de pensie la batranete si de asistenta medicala, pot platii contributiile CAS si CASS din mana ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor sociale la pensie si sanatate elisabeta123 elisabeta123 Buna ziua, va rog , as dori niste detalii:in situatia in care nu mai sunt angajata si nu beneficiez nici de somaj ce dari trebuie sa platesc si unde pentru a ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor sociale cand perioada de somaj a expirat Cris11 Cris11 Ce contributii trebuie platite pentru sanatate si fondul de pensii (vechimea) in conditiile in care expira perioada de somaj? Care este valoarea lor si ... (vezi toată discuția)