avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Back-up documental - mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Back-up documental - mostenire

Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Urmeaza sa demarez impreuna cu sotul mai multe proiecte la care voi fi contributorul financiar majoritar. Sotul are un copil dintr-o relatie anterioara pe care l-a recunoscut si pentru care plateste pensie alimentara. As vrea sa stiu cum ne putem 'proteja' documental (eu si copilul nostru comun), ca celalalt copil sa nu pretinda la mai mult decat 1/3 reala din bunurile sotului. Multumesc

Alte discuții în legătură

Drepturi mostenire VerTrad1 VerTrad1 Am nascut de curand. Sotul mai are un baiat dintr-o relatie de concubinaj. Sotul l-a recunoscut, ii poarta numele si plateste pensie alimentara. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Paternitate incertă -Șantaj cu bani dintr-o relație extraconjugala Anais30 Anais30 Soțul unei prietene a avut o relație extraconjugală cu o femeie căsătorită. Aceasta a născut un copil care a fost înregistrat cu numele de familie al ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei alimentare ValentinTudor ValentinTudor Am fost casatorit 4 ani, in timpul acestei casatorii nascandu-se un copil. Am divortat, iar prin hotararea de divort s-a stabilit ca pensie alimentara suma de ... (vezi toată discuția)