avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident mortal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident mortal

Buna ziua! Ma numesc Preda Razvan am si eu o nelamurire daca puteti sa ma ajutati; Soacra mea a decedat in accidentul din ungaria din data de 23 iun 2012, se afla in microbuzul ce a lovit din spate un tir in apropiere de Gyor. Din surse am aflat ca soferul era si patron si sofer el fiind ranit grav in spital neavand nici un fel de asigurare pe persoane sau altceva. Noi ce putem face mai departe cine ne elibereaza si noua ceva acte cu privire la acest accident si cine a fost raspunzator de accident. Va multumesc anticipat si va rog frumos sa ne ajutati!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:57, 3 Iulie 2012
Crespect fata de suferinta dvs dar cel mai bine discutiait cu un avocat ,cuoaste cel mai bine drumul astfel este greu sa umblati de colo colo .
bafta
raspunderea pentru producerea accidentului o stabileste politia, procuratura sau instanta de judecata.
despagubirile sunt platite de catre asiguratorul RCA al soferului vinovat de producerea accidentului.
asigurarea RCA acopera si daunele pentru persoanele aflate in vehiculul respectiv, nu este necesara o asigurare suplimentara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere si vatamare din culpa - cine plateste daunele? lory_cki lory_cki Buna ziua, in urma unui accident rutier care a cauzat moartea unui pasager si vatamarea corporala grava a celuilalt pasager, s-a ajuns la proces prin care ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu autor necunoscut matea adriana matea adriana Ma numesc Matea Adriana din Pitesti,vineri 16.05.2009 in judetul Valcea,localitatea Caineni,a avut loc un accident soldat cu pagube foarte mari,noi mergeam ... (vezi toată discuția)
Despagubiri rca corneliastefan corneliastefan Este despagubit un asigurat care are doua masini in situatia in care loveste cealalta masina care ii apartine si care este condusa sa zicem de sotie,sau care ... (vezi toată discuția)