avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cursuri cosmetica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cursuri cosmetica

buna seara,
Patronul unui salon de cosmetica vrea sa tina si cursuri de cosmetica cu diplome acreditate .In ce conditii o poate face si cum?Trebuie sa se inregistreze undeva,trebuie sa-si modifice caenul?
multumesc
buna ziua,
ce trebuie sa faca un patron de salon de cosmetica si coafura sa tina cursuri de calificare cu diplome acreditate?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 9602 (machiaj) Oana Maria Covaci Oana Maria Covaci Bună seara! Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns! Tocmai am infiintat un PFA si Certificatul meu de inregistrare este pentru codul 9602- coafura ... (vezi toată discuția)
Pfa salon de infrumusetare - cosmeticiana trebuie sa infiinteze p.f.a. cu sediul la domiciliu sau la salon? MaxineA MaxineA Buna ziua. Am amenajat apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru coafura, una pentru manichiura si una pentru cosmetica. Eu voi lucra ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru salon de infrumusetare! adela05 adela05 Ce cod caen imi trebuie pentru desfasurarea activitatilor dintr-un salon de infrumusetare (frizerie, coafura, manechiura, pedichiura, cosmetica)? Dar pentru ... (vezi toată discuția)