avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare ore concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare ore concediu de odihna

Este legal ca angajatorul sa solicite recuperarea orelor neefectuate la locul de munca datorita concediului de odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 3 Iulie 2012
Nu este legal acest lucru ... dreptul la concediu de odihna nu este conditionat de recuperarea orelor in care v-ati aflat in CO.

Art.144 (2) C.mun.: Dreptul la concediu de odihna anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renuntari sau limitari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii odihna - prescriere isobelbella isobelbella se prescrie termenul concediilor de odihna? daca eu nu l-am efectuat sa zicem in 2009, acesta s-a prescris? Mentionez ca lucrez la acelasi angajator (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat Maxxa Maxxa Daca o persoana nu isi ia concediu pentru ca nu vrea, desi era avea programare, are dreptul tot 18 luni sa il efectueze? (vezi toată discuția)
Dreptul de a fectua concediul de odihna vioricabaiceanu vioricabaiceanu As vrea sa aflu precis daca concediul de odihna se pote solicita in luna IANUARIE pentru ca de la serviciul RESURSE UMANE mi s-a spus ca nu am drept sa ... (vezi toată discuția)