avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte hotarare recurs partaj succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte hotarare recurs partaj succesoral

buna ziua, as dori sa-mi spuneti daca eu, ca persoana fizica pot merge la judecatorie, la iasi a avut loc procesul, sa scot hotararea definitiva si irevocabila in urma partajului succesoral, ultimul termen a avut loc pe 24.11.2008 - termenul recursului, la tribunalul iasi si a ramas spre solutionare. si la ce birou? multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:10, 10 Ianuarie 2009
Daca ai fost parte in acest proces te poti duce la arhiva judecatoriei si poti soicita hotararea, daca s-a pronuntat, bineinteles.Cred ca se plateste o taxa.
Mergeti la arhiva si vedeti daca e redactata hotararea.
In mod normal veti prinde dosarul la prima instanta daca a plecat de la aceasta instanta.
Mai intai mergeti la arhiva Tribunalului Iasi, intrebati daca s-a redactat hotararea. Daca da, solicitati o copie.

Daca vi se spune ca dosarul a fost deja returnat judecatoriei Iasi ( ceea ce nu cred, termenul este prea scurt) veti merge la judecatorie la arhiva, veti face cerere si vi se va inmana hotararea din recurs.

Oricum, daca aveti numarul deciziei o veti putea solicita si de la Tribunal, chiar daca a plecat dosarul, intrucat hotararea trebuie sa existe la mapa de decizii.

succes
av. Schwarz
Dupa redactare dosarul pleaca foarte repede.
Daca mai merge si pe la practica de casare va gasi greu hotararea.
De la mapa de abia dau la avocati.Nu cred ca are sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie sentinta definitiva masterguni masterguni intrebarea mea este urmatoarea pt ca vad ca nu am fost inteles. am fost inplicat intr-un proces la judecatorie s-a dat o sentinta s-a facut apel si- sa mai ... (vezi toată discuția)
Intrebare otto2007 otto2007 Buna ziua, am castigat in prima instanta procesul cu privire la drepturi banesti (plata orelor suplimentare si diferente salariale neachitate). S-a facut ... (vezi toată discuția)
Divort - a facut recurs ionut c ionut c Am castigat prima faza a divortului (la judecatorie) ,a introdus apel - l-a pierdut ca netimbrat,iar acum a introdus recurs. Avand in vedere ca eu locuiesc ... (vezi toată discuția)