avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... retinere la sursa impozite pfa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

retinere la sursa impozite pfa

Buna ziua,

O societate comerciala incheie un contract de prestari servicii informatice (consultanta software) cu un PFA. Societatea comerciala trebuie sa retina la sursa impoztul si contributiile sociale sau PFA-ul si le plateste singur?

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: irina.tranoiu , utilizator 19:53, 3 Iulie 2012
Societatea nu are nici o sarcina cu privire la indeplinirea obligatiilor fiscale de catre P.F.A. Indeplinirea acestor obligatii fiscale este sarcina exclusiva a P.F.A., aceasta isi depune declaratiile fiscale.
ok. multumesc pt ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozitului si a contributiei de sanatate retinute la sursa pentru pfa Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, O societate comerciala care nu are salariati (deci in vectorul fiscal nu are contributii sociale) dar are contract de prestari servicii cu un PFA ... (vezi toată discuția)
P.f.a. poate incheia cu srl contract individual de munca? sirbu maria b. sirbu maria b. Buna ziua, Va rog imi puteti spune daca un PFA, inregistrat cu un domeniu de activitate, poate incheia cu o alta societate un contract individual de munca ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii pfa radubr radubr Caut un model de contract de prestari servicii - consultanta tehnica in constructii-ca pfa .Ce obligatii financiare deriva din acest contract (impozit, taxe, ... (vezi toată discuția)