avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... La Multi Ani,Gabrielle_Monique!!!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

La Multi Ani,Gabrielle_Monique!!!

La multi ani Monique!!
Sa fi mereu femeia puternica si curajoasa ca pina acum,sa-ti dea d-zeu sanatate
si multa putere de munca ,sa te bucuri de copii si familie inca multi ani de acum
incolo.
:kissing::vishenka::love:
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 01:21, 5 Iulie 2012
Multumesc pentru urari tuturor celor care mi-ati adresat urari aici, prin M.P., pe F.B. sau pe mail!

[ link extern ]

:vishenka: :coffee:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La multi ani gabrielle! ContSters250994 ContSters250994 Maine e ziua ta ! Zi frumoasa ca tine! Ti am trimis ghiocei Ca sa ti murmure ei Cat de mult te iubesc! :love1: La multi ani Mami! Am vrut sa fiu ... (vezi toată discuția)
Urari de sfantul andrei :)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Va doresc multa sanatate, fericire, realizari alaturi de cei dragi si sa aveti parte numai de zile senine si insorite! Cele mai frumoase flori, cele mai ... (vezi toată discuția)
E ziua pianistului. la multi ani! Alin Popescu Alin Popescu Astazi este ziua pianistului. Asa ca m-am gandit sa ii spun public La multi ani! si sa ne traiasca si sa fie ... (vezi toată discuția)