avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva-achiztie auto si cheltuieli cu combustibil
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva-achiztie auto si cheltuieli cu combustibil

Am o firma in Ploiesti iar eu si cei doi asociati locuim in Bucuresti.Cheltuiala cu combustibilul pentru autoturismele care sint pe firma se deduce 100% ? Daca mai cumpar un autoturism pe firma TVA-ul se deduce 50% sau 100%. Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Deductibilitate bonuri benzina morodansv morodansv Noua lege a bonurilor de combustibil din 14.03.2013 se aplica si cei care nu sunt platitori de tva, dar care inregistreaza cheltuieli cu combustibil? (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu masini monica_1 monica_1 Buna ziua! Am o firma de distributie si m-ar interesa ce si cat este deductibil din cheltuielile cu masini.Mentionez ca agentii folosesc masinile nu numai ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate tva din bonurile de benzina elenadove elenadove buna ziua, dupa data de 01.05.2009 cheltuiala cu combustibilul pentru director, administrator firma este deductibila? se mai deduce tva? legea spune ca ... (vezi toată discuția)