avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie!

Buna ziua,

As dori sa stiu ce legi sa citesc pentru a afla documentele necesare organizarii unei curse de enduro. Traseul va fi printr-o padure dintr-o comuna, la nivel de amatori.

Sper sa ma puteti ajuta cu conditiile necesare ce trebuie indeplinite pentru a organiza o asemenea cursa sau macar sa-mi indicati cateva surse unde as putea gasi raspunsuri.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Furnizori de formare profesionala boholt boholt Buna ziua! Problema mea este urmatoarea. Daca eu, ca peroana fizica am urmat un curs de formator prin Ministerul Culturii, ma intereseaza daca pot sa obtin o ... (vezi toată discuția)
Probleme concurs functie publica gh3gh1 gh3gh1 la selectia dosarelor, daca secretarul comisiei sesizeaza o neregula, cum procedeaza ? (nu semneaza, semneaza cu punct de vedere propriu?) (vezi toată discuția)
Bani alocati unitatilor de invatamant ankalaura85 ankalaura85 Am incheiat un contract de prestari servicii de constructii cu o unitate de invatamnat-un liceu-printr-un contract de achizitie publica finalizat cu atribuirea ... (vezi toată discuția)