Am incheiat un contract de prestari servicii de constructii cu o unitate de invatamnat-un liceu-printr-un contract de achizitie publica finalizat cu atribuirea contractului( scuze ca am folosit de trei ori "contract"). Prestand o parte din lucrare am emis si facturi pentru care nu ne putem primi banii deoarece autoritatea contractanta ne comunica faptul ca nu au venit banii de la bugt sau nu au fost alocati banii pentru obiectivul respectiv.
As dori sa aflu unde pot gasi legea care se refera la sumele alocate unitatilor de invatamant, este o H.G., Ordonanta, eventual o pot gasi in Monitorul Oficial partea I ?
In opinia mea, cel mai indicat ar fi sa luati legatura cu Serviciul invatamant preuniversitar din Primaria localitatii unde se afla liceul respectiv si cu Inspectoratul scolar judetean - deoarece prin acestia se distribuie subventiile bugetare alocate investitiilor pe obiectivele unitatilor de invatamant subordonate si va pot informa cu exactitate daca sunt sau nu alocate surse bugetare pentru prestarile efectuate de dvs.
Intrebare
valih
Suntem o unitate de invatamant.Ce parere aveti despre modul de achizitie pentru tichete cadou care se acorda salariatilor unitatilor de invatamant de trei ori ... (vezi toată discuția)