avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... bani alocati unitatilor de invatamant
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

bani alocati unitatilor de invatamant

Am incheiat un contract de prestari servicii de constructii cu o unitate de invatamnat-un liceu-printr-un contract de achizitie publica finalizat cu atribuirea contractului( scuze ca am folosit de trei ori "contract"). Prestand o parte din lucrare am emis si facturi pentru care nu ne putem primi banii deoarece autoritatea contractanta ne comunica faptul ca nu au venit banii de la bugt sau nu au fost alocati banii pentru obiectivul respectiv.
As dori sa aflu unde pot gasi legea care se refera la sumele alocate unitatilor de invatamant, este o H.G., Ordonanta, eventual o pot gasi in Monitorul Oficial partea I ?
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 10:20, 23 Octombrie 2008
In opinia mea, cel mai indicat ar fi sa luati legatura cu Serviciul invatamant preuniversitar din Primaria localitatii unde se afla liceul respectiv si cu Inspectoratul scolar judetean - deoarece prin acestia se distribuie subventiile bugetare alocate investitiilor pe obiectivele unitatilor de invatamant subordonate si va pot informa cu exactitate daca sunt sau nu alocate surse bugetare pentru prestarile efectuate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare valih valih Suntem o unitate de invatamant.Ce parere aveti despre modul de achizitie pentru tichete cadou care se acorda salariatilor unitatilor de invatamant de trei ori ... (vezi toată discuția)
Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca ... Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca poate cere bursa medicala,are orientare școală, are certificat de handicap, are boala care se ... (vezi toată discuția)
Competenta in control la scoala tora68 tora68 buna ziua, as dori sa stiu unde trebuie depusa o sesizare cu privire la munca unei contabile de la o scoala gimnaziala? de la inspectorat scolar judetean ... (vezi toată discuția)