avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... vopsitor auto
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

vopsitor auto

Buna seara!
Daca doresc un PFA pentru meseria de vopsitor auto, imi sunt necesare acele aprobari (sanitar, mediu, etc...) pentru sediu, chiar daca activitatea se va face pe baza de colaborare cu alte persoane juridice ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Pfa salon de infrumusetare - cosmeticiana trebuie sa infiinteze p.f.a. cu sediul la domiciliu sau la salon? MaxineA MaxineA Buna ziua. Am amenajat apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru coafura, una pentru manichiura si una pentru cosmetica. Eu voi lucra ... (vezi toată discuția)
Magazin online markomarius1 markomarius1 Buna seara, M-ar interesa si pe mine niste detalii, cu privire la o activitate pe internet: -doresc sa creez un magazin online de vanzari (comert ... (vezi toată discuția)
Pfa- pret, titluri, Mamos Mamos Pentru a te inregistra ca pfa este nevoie de diplome - pentru meserii sau te poti inregistra ca activitate comerciala ? De exemplu pentru consilier vocational. ... (vezi toată discuția)