avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere in magistratura

In conformitate cu art 5 din Regulamentul publicat in M.O. 879/2004 materiile de examen sint: drept civil, drept penal, drept procesual civil, drept procesual penal, organizare judiciara, elemente de drept comparat si jurisprudenta CEDO.
Tematica pentru examenul din 19 martie 2005 de pe site-ul CSM nu da prea multe amanunte decit despre civil, penal si proceduri.
Cit priveste organizarea judiciara la ce se refera: numai la lege sau si la statut?
Cit priveste dreptul comparat, in tematica nu sint enuntate decit citeva hotariri CEDO care trebuie invatate. Doar la atit se rezuma?
Stie cineva mai multe amanunte?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Examen magistratura Romanov Romanov am o mare rugamite la cei care au dat examenul de admitere in magistratura sau la cei ce se pregatesc pentru acesta. sunt foarte multe lucruri pe care ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)