va rog daca ma puteti ajuta pentru rezolvarea unei probleme!un angajat are concediu medical 120 de zile,pentru stabilirea concediului de odihna sa ia in calcul si perioada concediului medical?adica din 12 luni scad cele 4 luni de CM si calculez CO?Va multumec anticipat pentru ajutor!
Conform noilor prevederi legale numarul zilelor de concediu de odihna nu mai este conditionat de numarul zilelor de concediu medical. Doar in cazul in care salariatul are 24 de luni concediu medical atunci nu va avea cum sa beneficieze de concediu de odihna.
concediul de odihna este pentru anul acesta,iar CM este de 4 luni(19 martie-16 iulie),eu calculez CO pentru perioada lucrata pana la CM si astept avizul medicului sau pentru tot anul,pt ca angajatul spune ca nu mai ia CM si vrea CO pt tot anul in curs!cum este corect?Va multumesc mult pt ajutor!
Concediu odihna
andres1901
va rog mult spuneti-mi daca am dreptul la co.....in anul 2011 luna februarie m am angajat anul aceesta in luna iulie am renuntat la serviciu din motive ... (vezi toată discuția)