avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recalcularea alcolemiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recalcularea alcolemiei

va doresc o zi buna .Am si eu o intrebare am fost inplicat intrun accident fara victime accidentul nu a fost provocat de mine dar in schimb eu am avut ceva alcol la bord a iesit alcolemia cam mare undeva la 1,35 in singe am facut cerere de recalculare care mi sa si aprobat la mina minovici .au venit rezultatele de la recalculare de 0 ,70 mentionez ca sau scurs 11 luni de la evenimentul regretabil asi vrea sa stiu daca pot intra in posesia permisului cind si cum sau cit ar mai dura pina sa intru in posesia lui . VA MULTUMESC CU STIMA
Cel mai recent răspuns: sacagiudan , utilizator 16:23, 5 Iulie 2012
va multumesc mult asa o sa fac. stima si respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat - incalcare linie continua razvan martin razvan martin Am depasit un auto pe linie continua si permisul afost suspendat pe o perioada de 30 zile. Mi se pare corect insa, dupa aceste 30 zile ma pot duce sa ridic ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat valenovaly valenovaly Bună dimineața, mi s-a suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile în data de 05.01.2017 pentru că am fost înregistrat de aparatul radar ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis d807 d807 am avut suspendat permisul pe 90 de zile pentu nr expirate,si in data de 15 ian imi expira cele 90 de zile .ce se intampla cu permisul meu? (vezi toată discuția)