avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contributie la pensie pf care realizeaza venituri din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contributie la pensie pf care realizeaza venituri din mai multe surse

Care este baza de calcul pentru pensie in cazul in care o persoana fizica realizeaza lunar: venituri din salarii (contracte de munca), venituri din contracte de prestari servicii (pfa profesii libere) si venituri din profesii libere cu retinere la sursa?

Alte discuții în legătură

Pfa - modalitate de impozitare ariadna661 ariadna661 Buna seara. Am o intrebare referitoare la sistemul de impozitare pentru PFA. Eu sunt medic si sunt inregistrata cu CIF la Administratia Financiara. Am cerut ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa 2499 2499 Daca am un PFA si un contract de colaborare cu [EDITAT] o societate nebancara , dar nu sunt angajat cu carte de munca este normal ca [EDITAT] acestia sa-mi ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale contract de cesiune a drepturilor conexe de autor. MitranStefania MitranStefania Buna ziua, Puteti sa ma ajutati cu urmatoarea problema? In cazul unui contract de cesiune a drepturilor conexe de autor (actori) incheiat intre o firma si un ... (vezi toată discuția)