avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trebuie inregistrat punct de lucru pt.o cladire ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trebuie inregistrat punct de lucru pt.o cladire inchiriata?

O SC are in patrimoniu o cladire pe care a inchiriat-o,din anul 2005.Trebuia infiintat un punt de lucru la acea adresa?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:08, 8 Iulie 2012
Daca desfasoara activitate comerciala in aceea locatie, trebuie inregistrat un punct de lucru.
Singura "activitate" o reprezinta inchirierea cladirii catre terti.Se considera o activitate "comerciala",deci?
Daca acea cladire este proprietatea societatii si societatea are autorizata activitatea 6820 parerea mea este ca nu trebuie sa aiba deschis punct de lucru pentru a-si putea desfasura activitatea, cu toate ca si aceasta este considerata o activitate comerciala.
Are autorizata activitatea 6820,dar,scuze,nu vad legatura...
Acel cod 6820 reprezinta o activitate comerciala, ca parca asta ati intrebat mai sus.

Alte discuții în legătură

Punct de lucru - sediu social ianliana ianliana punctul de lucru al unei sc poate fi sediu social pentru o alta societate? in ce conditii? dar daca au un asociat comun? (vezi toată discuția)
Autorizare activitate închiriere 6820 ionutt ionutt Buna ziua, Activitatea de închiriere se autorizează la sediile societăţii sau în afara acestora (având în vedere că imobilul închiriat este folosit ... (vezi toată discuția)
Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)