avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare activitate închiriere 6820
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare activitate închiriere 6820

Buna ziua,

Activitatea de închiriere se autorizează la sediile societăţii sau în afara acestora (având în vedere că imobilul închiriat este folosit de altă persoană)?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 14:40, 19 Februarie 2015
daca aveti sediu cu activitate atunci autorizati acolo, daca aveti punct de lucru atunci autorizati punctul de lucru
"(avand in vedere că imobilul închiriat este folosit de altă persoană)?"- aici fiti un pic mai clar, ce doriti sa spune-ti
Vroiam sa spun ca societea detine un imobil pe care doreste sa il inchirieze (catre o alta persoana - societate). Nu are nici punct de lucru nici sediu social la adresa unde se afla imobilul pe care doreste sa il inchirieze (are sedii in alte imobile).
Am inteles acum, se autorizeaza punctul unde isi desfasoara activitatea, o societate poate avea 10imobile, dar activitatea se desfasoara la sediu sau punct de lucru, doar acestea trebuiesc autorizate fiecare cu activiatea sa..
Corect dar in cazul inchirierii cred ca este diferit. Eu nu am punct de lucru in locatia pe care o inchiriez intrucat eu nu desfasor activitate acolo. Punct de lucru isi va infiinta chiriasul. Intrebarea mea era ca eu sa pot inchiria (sa autorizez activitatea de inchiriere imobile) unde autorizez aceasta activitate? La adresa imobilului inchiriat (unde nu am sediu secundar) sau in afara sediilor?
Nu cred ca cititi bine ce se scrie, va spun exact ce fac eu:
am o societate , are sediu soc. la adresa X, detine Y numar de imobile pe care le inchiriaza, autorizarea codului 6820 este la sediu deoarece aici am biroul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru la registrul comertului REBIGA LILIAN REBIGA LILIAN Buna Ziua, Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)
Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)