avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot da in judecata o persoana care mi-a intrat pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot da in judecata o persoana care mi-a intrat pe contul meu de Facebook?

Dupa cum spune si titlul subiectului, cum pot face acest lucru? Avand in considerare ca acea persoana a intrat si a luat conversatiile private facandule publice, fara consimtamatul meu. Sunt si cativa martori care pot dovedi asta. Deci, um procedez?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Violare corespondenta online costin2016 costin2016 Buna ziua, Fosta mea prietena a reusit sa intre fara consimtamantul meu si fara sa stiu in apartamentul in care locuiesc. Mi-a citit toata corespondenta din ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea convorbirii fara consimtamant si utilizarea acesteia in cazul unei acuzatii ? MirceaIulian MirceaIulian Buna ziua ! As vrea sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Sunt intr-o situatie care nu depinde de mine (nu se poate dovedi acest lucru) dar ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Hartuirea.... elisay_99 elisay_99 Buna seara , pe scurt : la locul de munca este o colega care imi urmareste toate miscarile , daca ma aude vorbind , gesticuleaza nemultumita , are biroul la ... (vezi toată discuția)