avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... unde trebuie sa merg ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

unde trebuie sa merg ?

Parintii mei au decedat , am facut actele de succesiune si atunci am depistat ca nu avem trecut toata curtea in succesiune. Avem locul unde este casa sa zicem 200 m si unde este gradina nu avem acte adica alti 200 m. Notarul unde am facut succesiunea ne-a explicat ca trebuie sa mergem la primarie la prefect si cu o cerere se rezolva tot , numai ca acolo ne-a spus ca nu se poate trebuie sa mergem la primarie si daca nu ne vinde locul si avem noroc ne da o hartiuta si pe urma venim la prefect si ne da locul.Casa unde traim a stat bunica care ia facut acte de vanzare cumparare mamei doar pe 200 m ca asa era legea atunci pamantul era al statului . Eu traiesc in aceasta curte de cand m-am nascut . In aceasta curte au stat primi bunici care au cumparat pamantul (avem niste harti scrise de mana cu multe timbre ca asa se cumpara la vremea aceea), parinti nostri si eu cu sora mea , nu a mai stat nimeni si nu s-a vandut niciodata 1m.
Va multumesc si astept raspuns.!

Alte discuții în legătură

Avem o curte de 500 m patrati . pamantul a fost cumparat de catre ... elena69 elena69 Avem o curte de 500 m patrati . Pamantul a fost cumparat de catre bunici dar doar 400 m patrati. Aceasta curte o mostenesc eu si sora mea (in aceasta curte ... (vezi toată discuția)
Avem drept la uzocapiune sau nu ? elena69 elena69 Avem o curte de 500 m patrati . Pamantul a fost cumparat de catre bunici dar doar 400 m patrati. Aceasta curte o mostenesc eu si sora mea (in aceasta curte ... (vezi toată discuția)
Este necesar titlu de proprietate pe un teren aflat inscris in cartea funciara din 1988? dania_992001 dania_992001 Buna seara. In 1988 s-a inscris in cartea funciara dreptul de proprietate asupra casei+gradinii de la tara a mamei mele si a unchiului meu. In 1994 cand a ... (vezi toată discuția)