avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avem o curte de 500 m patrati . Pamantul a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avem o curte de 500 m patrati . Pamantul a fost cumparat de catre ...

Avem o curte de 500 m patrati . Pamantul a fost cumparat de catre bunici dar doar 400 m patrati. Aceasta curte o mostenesc eu si sora mea (in aceasta curte stam de cand ne-am nascut sora avand 64 de ani si eu 53 ).In actul de succesiune spune ca noi detinem 200m patrati ca propietate si primaria 200m patrati . Asa platim si impozitul la primarie.
Problema noastra este ca vrem sa punem gaze si ni se cere sa facem cadastru si intabularea terenului , am fost la un cadastrist si a spus sa cerem acordul primariei pt intabularea terunului lui . Sora crede ca daca cerem la primarie acordul pt intabularea trenului sau , primaria poate scoate cele 200 de m patrati la vanzare . Ce este de facut ? Alt cadastrist ne-a spus ca poate vinde primaria locul sau si mai bine sa cerem in instanta uzucapiune , apoi facem cadastru. Va rog frumos si urgent daca poate cineva sa imi spuna ce este de facut. Uzocapiune sau ce ?

Alte discuții în legătură

Avem drept la uzocapiune sau nu ? elena69 elena69 Avem o curte de 500 m patrati . Pamantul a fost cumparat de catre bunici dar doar 400 m patrati. Aceasta curte o mostenesc eu si sora mea (in aceasta curte ... (vezi toată discuția)
Cadastru stelutaalbinuta stelutaalbinuta Bună ziua! Am cumpărat un teren in 2005 cu contract de vanzare,am făcut cadastru la teren,apoi am făcut casă cu toate actele necesare, gard conform ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)