avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru

Bună ziua! Am cumpărat un teren in 2005 cu contract de vanzare,am făcut cadastru la teren,apoi am făcut casă cu toate actele necesare, gard conform cadastrului. Am vrut anul acesta să intabulez casă,și m-am trezit cu vecinul meu ca a facut cadastrul si pe o parte din terenul meu .Mentionez ca acest vecin a cumpărat, terenul in anul 2017.Este posibil să facă cadastrul peste gardul meu? Ce pot face? Eu acum nu mai pot face intabularea la casa deoarece cadastristul mi-a spus ca trebuie sa refacă cadastrul terenului,iar eu aș ramane cu cu mai putin ,deoarece vecinul figurează in curtea mea cu 200 metrii pătrați .
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2019
stelutaalbinuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:01, 7 Septembrie 2019
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei cu o actiune in granituire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii inscriere teren in cartea funciara ADR_C ADR_C Buna seara.As avea nevoie de niste lamuriri daca se poate. In anul 2010 vecinul din spatele casei mele si-a facut o lucrare de cadastru. Dupa masuratoare ... (vezi toată discuția)
Problema cadastru Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am un teren proprietate a mea , o casa, o magazie si o fosta moara. Pe acest teren exista si primaria impreuna cu curtea primariei. Primaria si-a facut ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare, suprapunere terenuri clctina clctina Bune seara! Am si eu o problema cu intabularea locuintei. In noiembrie 2016am inceput procedurile de cadastru si intabulare. S-au facut masuratorile si s-au ... (vezi toată discuția)